2019.03.26.

Statisztika

 Cikkek olvasottsága : 828511

Címlap KEOP 7.3.1.3
Általános információk a KEOP 7.3.1.3-ról PDF Nyomtatás E-mail

A Támogatás célja és háttere

A pályázati felhívás a Kormány által elfogadott 2007-2008-as időszakra vonatkozó Környezet és Energia Operatív Program akciótervei alapján kerültek kidolgozásra.
Jelen kiírásban a pályázatok kétfordulós kiválasztási eljárás keretében kerülnek kiválasztásra.

A projektfejlesztésre rendelkezésre álló forrás

A 2007-2008. évben a projektek előkészítésére rendelkezésére álló tervezett támogatási keretösszeg az Operatív Program egészére 36,87 milliárd Ft.
Jelen pályázati kiírás forrását az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Köztársaság költségvetése társfinanszírozásban biztosítja.

Az első fordulóban elnyerhető támogatásának összegszerű alsó határa nincs. Felső határa a támogatás mértéke alapján meghatározott összeg.
A második forduló keretében elnyerhető támogatás mértéke: min.50 millió Ft, max. 200 millió Ft.

Irányító Hatóság és Közreműködő Szervezet

Az NFÜ keretében működő Környezetvédelmi Programok Irányító Hatósága
a feladatokra közreműködő szervezeteket vesz igénybe, jelen pályázati konstrukció esetében a pályázatok döntés-előkészítését, a szerződéskötést, a finanszírozást, nyomon követést és ellenőrzést a KvVM FI végzi.
A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium Fejlesztési Igazgatóság a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium szervezeti egysége, amely részt vesz a környezetvédelmi fejlesztéseket segítő Európai Uniós támogatások felhasználásának irányításában.

 

Logók

 
 
 
UMFT
 
NFÜ
 
 
 
 
 
 


Fel!